Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

13. 07. 2019. 21:57   >>  21:57

ODLIČNA ATMOSFERA

"Ajkule" raspoložene pred Srbiju

Vaterpolisti Crne Gore odradili su danas dva treninga u Kvandžuu, prve po dolasku u Južnu Koreju. Oba zajednička sa Srbijom, selekcijom protiv koje će "ajkule" otvoriti Svjetsko prvenstvo.

"Zaista smo radili naporno od početka priprema, ostao je taj završnio dio, finese. Ekipa je na jako dobrom nivou, raspoloženi smo, atmosfera je odlična. Ja, kao debitant na prvenstvu, jedva čekam da počne takmičenje. Nadam se da će biti uspješno, da ćemo ga i dobro otvoriti u duelu sa Srbijom. Ali, idemo korak po korak, pa ćemo vidjeti koje su nam mogućnosti. Svi znamo da je Srbija došla u izmijenjenom sastavu, ali to ne umanjuje njihov kvalitet. Jako važna utakmica, i daćemo sve od sebe da pobijedimo", poručio je golman Slaven Kandić.

Prvi meč igra se u ponedjeljak od 1 sat i 30 minuta, po crnogorskom vremenu. Podsjećamo, u grupi smo još sa selekcijama Grčke i Južne Koreje. Prvopalsirana ekipa u grupi plasiraće se direktno u četvrtfinale, dok će drugoplasirana i trećeplasirana igrati osminu finala.

"Počeli smo da se navikavamo na klimu i na bazene u Koreji. Ide sve kako treba, odlični su uslovi. Na startu nas čeka izuzetno jak protivnik, selekcija Srbije. Iako dolaze u izmijenjenom sastavu, baš zbog toga biće jako nezgodni. Mladi igrači, nova pravila. I mi se privikavamo na njih, ali kako nama tako i drugima. Ne razmišljam puno o eliminacionoj fazi, idem meč po meč. Prvo da savladamo Srbiju, pa ćemo onda razmišljati o Grčkoj i narednim rivalima. Što se tiče ostalih selekcija, tu je naravno Hrvatska, koja igra fantastično ove godine, zatim Španija, ali sve zavisi od toga kako će se koja ekipa adaptirati na nova pravila", istakao je Dragan Drašković.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније