Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

[ Mina ]

14. 10. 2020. 19:16   >>  19:16

KUP CRNE GORE

Jadran ubjedljiv protiv Primorca

Vaterpolisti Jadrana pobijedili su večeras u Budvi ekipu Primorca 12:6 (2:2, 4:1, 3:1 i 3:2), u prvoj utakmici finala Kupa Crne Gore.

Najefikasniji u pobjedničkom timu, na čijem se golu istakao Petar Tešanović sa 16 odbrana, bio je Konstantin Averka sa četiri, po dva gola postigli su Đuro i Danilo Radović i Nikola Brkić, a po gol Jovan Vujović i Vasilije Radović.

Dvostruki strijelac za Primorac bio je Vuk Drašković, dok su po jednom odličnog Tešanovića savladali Dušan Matković, Marko Gopčević, Aljoša Mačić i Ešvort Molten.

Revanš je u nedjelju u Herceg Novom.

Jadran igra za deseti uzastopni, ukupno 12. trofej Kupa Crne Gore.

Hercegnovski tim, osim posljednjih devet, pobjednik nacionalnog Kupa bio je i 2006. i 2007. godine, a ima i dva trofeja Kupa bivše Državne zajednice 2004. i 2005. godine.

Primorac samo jednom 2009. godine osvojio trofej. Kotorski tima ima i trofej Kupa bivše SFRJ osvojen 1986, a 2002. godine bio je pobjednik Kupa SR Jugoslavije.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније