Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

S.V. [ Mina ]

03. 11. 2021. 14:41   >>  14:44 1

SARADNJA DOGOVORENA NA GODINU

M:tel novi sponzor Vaterpolo i plivačkog saveza Crne Gore

Kompanija M:tel novi je sponzor Vaterpolo plivačkog saveza Crne Gore (VPSCG). Ugovor o sponzorstvu potpisali su predsjednik te sportske asocijacije Đuro Marić i izvršna direktorica kompanije M:tel Tatjana Mandić. Saradnja je dogovorena na godinu.

Marić je, nakon potpisivanja ugovora, kazao da je M:tel kao društveno odgovorna kompanija pokazala spremnost da obnovi prijateljstvo sa VPSCG i na taj način podrži najtrofejniji crnogorski sport.

"Uz brojne pripreme, turnire i ostale obaveze, pred nama je zahtjevna godina. Godina u kojoj ćemo dati sve od sebe da nastavimo kontinuitet osvajanja medalja, i polako gradimo ekipu za ono glavno, a to su Olimpijske igre u Parizu 2024. godine”, rekao je Marić.

On je naglasio da podrška kompanije M:tel dolazi u pravom trenutku za Savez.

"Pokazali su spremnost da nas podrže, iako svjesni činjenice da mi nijesmo profitabilan sport, ali smo sport koji je donio najviše radosti Crnoj Gori", kazao je Marić.

On je podsjetio da su VPSCG i M:tel i ranije imali saradnju, a sada je ona podignuta na još veći nivo, uz želju da ona bude do Pariza i Olimpijskih igara.

"Ponosan sam i zadovoljan, što je tako jaka kompanija uz naš najuspješniji sport. Nadam se da će ova saradnja rezultirtati još boljim rezultatima Vaterpolo saveza”, zaključio je Marić.

Izvršna direktorica M:tel Tatjana Mandić je istakla da najbolji idu uz najbolje, zato su oni iz kompanije na čijem je čelu sa najboljima u crnogorskom sportu.

"Vaterpolo reprezentacija Crne Gore je jedan od najtrofejnijih timova i mnogo puta su donijeli radost svim građanima. Potpisivanjjem ugovora o sponzorstvu od danas u M:telu i zvanično imaju prijatelja“, rekla je Mandić,

Ona je poručila da je M:tel tu da ih podrži u budućim takmičenjima, navodeći a će vaterpolisti ponovo obradovati nekom od medalja.

"Naše prijateljstvo sa VPSCG počelo je još 2007. godine i od tada zajedno nižemo uspjehe. Znam da brojne obaveze očekuju kako vaterpoliste, tako i naše plivačke selekcije. Svima želimo puno uspjeha, a posebno ističem da vjerujemo u naše ajkule koji su kako smo čuli okupili sjajan podmlađen tim spreman za nove pobjede", poručila je Mandić.

Selektor vaterpolo reprezentacije Vladimir Gojković zahvalio se kompaniji M:tel na sponzorstvu, uz želju da se saradnja nastavi i u narednim godinama.

"Pred nama je godina puna izazova za naš sport. Prvi put u jednoj godini imaćemo i Svjetsko i Evropsko prvenstvo za vaterpoliste, i to u maju u Fukuoki, i krajem avgusta u Splitu. Uveliko smo počeli sa pripremama za novu sezonu, jer pored ova dva takmičenja, učestvovaćemo i u Svjetskoj ligi, a najvjerovatnije na Mediteranskim igrama i Svjetskom kupu", rekao je Gojković.

Prema njegovim riječima, mlađe selekcije učestvovaće na tri velika takmičenja.

"Plivačke reprezentacije su već krenule sa takmičenjima u novoj sezoni. Trenutno su u kazanju na Evropskom prvenstvu u malim bazenima, u decembru će učestvovati na Svjetskom prvenstvu u Abu Dabiju. Jako zahtjevna sezona, i podrška M:tela nam puno znači", kazao je Gojković.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније