Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

[ I. P. ]

26. 06. 2022. 11:42   >>  11:40

OD POČETKA TAKMIČENJA

Produkcijski problemi u prenosu Mediteranskih igara

Na Mediteranskim igrama u Alžiru danas će na borilišta i crnogorski takmičari. Vaterpolisti igraju sa Portugalom od 13 sati i predviđen je televizijski prenos.

Televizija Crne Gore (TVCG) od početka takmičenja susrijeće se sa produkcijskim problemima, jer organizatori u Oranu satelitskim signalom šalju događaje po sopstvenom izboru, a ne po narudžbi televizija koje su otkupile prava prenosa, poput naše kuće, pa nije sigurno do posljednjeg trenutka da li će prenosa uopšte biti.

Kamere lokalne produkcije tako neće pokriti ni takmičenje u boksu u popodnevnom terminu, u koji je prebačen naš reprezentativac Stefan Savković, koji će se nakon u 20 sati i 15 minuta boriti sa Kipraninom Pafiosom.

U popodnevnim satima nastupiće i boćari Petković, Stjepčević, Ranković i Nina Boljević, gdje se takođe možemo nadati nekoj od medalja.

Televizija Crne Gore (TVCG) pokušaće da obezbijedi prenose nastupa crnogorskih takmičara, kada god to omogući lokalni producent u Oranu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније