Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

Maksim Živaljević, TVCG

03. 07. 2022. 22:34 >> 22:32

MARTIN

"Zasluženo smo pobijedili"

Selektor Španije David Martin kazao je nakon finala Svjetkog prvenstva u Budimpešti da je pobjeda njegove selekcije potpuno zaslužena.

"Konačno, konačno, trebalo je da pobijedio i prije peteraca, ali ne znam zašto nijesmo, zašto uvijek patimo na samom kraju, ali konačno smo osvojili svjetsko prvenstvo, zaslužili smo, igrači su zaslužili. Posljednjih četiri, pet godina uvijek smo tu gdje se odlučuje o zlatu i konačno je Španija najbolji tim na svijetu. Tokom tri i po četvrtine bili ste nevjerovatni, izvanredni. Da, igrali smo fantastično u odbrani, vrlo strpljivi u napadu, igrali smo snažno, usporili smo njihove napade, ali Italija je mnogo jaka ekipa, s puno talenta", kazao je Martin.

Da li je ovo bila i posljednja utakmica za Peronea i Maljaraka imaju 35, 36 godina, pitali smo selektora Martina, koji je odgovorio da to nikako nije slučaj, da on nikome ne gleda u pasoš, možda će da propuste evropsko prvenstvo, ali oni su potrebni reprezentaciji.

Alesandro Kampanja selektor Italije je kazao da ke ovo bio veliki meč.

"Španija je bolje igrala od nas, iskren sam, ali poštovano, sa mnogo strasti u igri, individualnim rješenjima, oporavili smo se, stigli ih u rezultatu na kraju, mada su gubili četiri razlike, i imali smo loptu za pobjedu. Zahvaljujem mojim igračima, napravili smo eksponencijalni rast u napretku igrača, ni ja ni niko to nije očekivao, takav napredak, ali ni medalju na prvom takmičenju. Srećan sam zbog toga", istakao je Kampanja.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније