Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

S.V.

22. 07. 2022. 20:47 >> 20:44

SVI IGRAČI DALI DOPRINOS

Gojković: Imali smo ritam i agresivnost tokom cijelog meča, to je presudilo

Selektor crnogorskih vaterpolista Vladimir Gojković kazao je da je njegova ekipa nametnula svoj ritam protiv Srbije i da je to donijelo pobjedu.

"Moramo biti zadovoljni, iako je Srbija bila bez velikog broja igrača. U početku smo napravili nekoliko grešaka, pogotovo u fazi odbrane, ali smo imali ritam i agresivnost tokom cijelog meča i to je na kraju presudilo. Svi igrači su dali doprinos, idemo dalje", kazao je selektor "ajkula".

Marko Mršić je bio najefikasniji na meču sa šest pogodaka.

"Zadovoljni smo kako je sve to danas izgledalo. Ipak, već sjutra imamo novi meč i moramo se maksimalno skoncentrisati. Želimo da pobijedimo svakoga i odbranimo titulu", poručio je Mršić.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније