Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

P.R.

10. 09. 2022. 16:54 >> 17:17
2

GOJKOVIĆ

"Plan nije bio da se borimo za 7. mjesto, slijede analize"

Nije bio naš plan da se borimo za sedmo mjesto, nakon četiri mjeseca rada smo mislili da možemo da se nosimo sa timovima poput Italije i Mađarske, ali ispalo je ovako, poručio je selektor muške vaterpolo reprezentacije Crne Gore Vladimir Gojković.

Vaterpolo reprezentacija Crne Gore kao sedmoplasirana završila je nastup na Evropskom prvenstvu u Splitu.

Crnogorski vaterpolisti savladali su danas u meču za sedmo mjesto selekciju Gruzije 14:11 (6:4, 2:1, 4:3 i 2:3).

Pobjedom u tom duelu izabranici selektora Vladimira Gojkovića obezbijedili su plasman na Svjetsko prvenstvo.

"Nije bio naš plan da se borimo za sedmo mjesto, nakon četiri mjeseca rada smo mislili da možemo da se nosimo sa timovima poput Italije i Mađarske, ali ispalo je ovako. Da li je realno ili nije, ne znam. Ima još dosta da se radi, pogotovo sa igračima koji ne igraju u top klubovima i koji nisu navikli na najveći nivo", ocijenio je Gojković.

Selektor je kazao da će sada na miru analizirati igru "ajkula" na Evropskom prvenstvu.

"Mislim da naša odbrana nije bila onakva kakva smo mislili da će biti. Generalno mislim da nijesmo pokazali najviše što možemo", zaključio je Gojković.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније