Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

Л.В. [ MINA ]

07. 11. 2022. 16:27   >>  16:26 1

PRIJEM ZA SLAVNOG VATERPOLISTU

Lalošević ugostio Mirka Vičevića

Prijem u Kuću slavnih vrhunac je karijere svakog sportiste, a proslavljeni vaterpolista Mirko Vičević je svoj san ostvario, kazao je ministar sporta i mladih Vasilije Lalošević.

On je danas priredio prijem za Vičevića, proslavljenog vaterpolistu, odnedavno i člana Kuće slavnih.

Vičević u karijeri imao olimpijsko zlato, a bio je i dvije titule svjetskog prvaka.

Lalošević je kazao da mu je bila izuzetna čast da ugosti sjajnog sportistu i reprezenta Jugoslavije i Crne Gore u vaterpolu i da mu čestita na onom što predstavlja vrhunac karijere i san svakog sportiste - ulazak u Kuću slavnih.

"Vičević je svojim izvanrednim svjetskim uspjesima dostigao taj san i ovim putem mu u ime Ministarstva sporta i mladih čestitam na tome. On će svojim vrhunskim sportskim rezultatima ostati upisan zlatnim slovima u svjetskim vaterpolo razmjerama, što će buduće generacije pamtiti kao vrhunsko dostignuće", kazao je Lalošević.

Vičević se zahvalio na prijemu ministru Laloševiću i predsjedniku Crnogorskog olimpijskog komieteta Dušanu Simonoviću, navodeći da mu je zadovoljstvo što su te dvije institucije prepoznale taj veliki uspjeh.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније