Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

И.Ш. [ Mina ]

28. 01. 2023. 19:24   >>  19:19

NAKON PREOKRETA

Crnogorski vaterpolisti poraženi od Hrvatske

Vaterpolo reprezentacija Crne Gore poražena je večeras u Budvi, u prijateljkom meču, od Hrvatske 10:8 (0:3, 4:2, 2:2 i 4:1).

Hrvatska je prvi put došla u vođstvo minut i 14 sekundi prije kraja, golom Jerka Penave, a sve dileme oko pobjednika riješio je Dario Rakovac iz peterca.

Crnogorska selekcija vodila je tokom cijelog meča, dva puta razlika je iznosila 3:0 i 7:4, početkom treće četvrtine.

Izabranici selektora Vladimira Gojkojkovića uoči posljednjeg dijela imali su minimalnu prednost (7:6), a vodili su i 8:7.

Uslijedila je serija od tri vezana pogotka gostiju za preokret i pobjedu.

Hrvatsku su pobjede vodili Loren Fatović, Marko Žuvela i Jerko Marinić Kragić sa po dva, dok su po gol postigli Filip Kržić, Matias Biljaka, Jerko Penava i Dario Rakovac.

Dvostruki strijelci za Crnu Goru bili su Đorđe Stanojević i Martin Gardašević, dok su se po jednom upisali Marko Mršić, Aljoša Mačić, Jovan Vujović i Uroš Vučurović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније