Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

С.В

03. 05. 2023. 16:24 >> 16:24

TREĆI MEČ FINALA

Radanović: Moramo da podignemo nivo igre; Perović: Želimo da produžimo seriju

Vaterpolisti Jadrana i Primorca odigraće sjutra (19) u Herceg Novom treći meč finalne serije plej-ofa za titulu prvaka Crne Gore.

Novljani su na korak od titule , jer vode 2:0 u seriji. Trner Jadrana Petar Radanović kazao je da njegova ekipa mora da odigra bolje nego u Kotoru, ukoliko želi da sjuta proslavi titulu.

"Druga utakmica u Kotoru je bila teška i naporna, uspjeli smo da napravimo orgoman korak ka tituli, i pored dosta grešaka. Sada nas očekuje treći meč, ako želimo titulu moraćemo da podignemo nivo igre bar za jednu stepenicu više. Primorac je pokazao da može da pruži izuzetan otpor i da nije ni malo lak rival. Mislim da nas očekuje zahtjevna utakmica, nadam se da će biti dobrih poteza i lijepog vaterpola. Nadam se i da će publika u velikom broju doći da nas podrži“, kazao je Radanović.

Na drugoj strani, trener Primorca Ranko Perović kazao je da će njegova ekipa ogromnom željom i voljom pokušati da nadoknadi zaostatak u odnosu na rivala.

“Jadran je domaćin i veliki favorit. Mi smo u prethodne dvije utakmice pokazali dva lica. U prvom je Jadran sasvim zasluženo ubjedljivo pobijedio. U drugoj smo imali dobre šanse, bilo je stvari koje su bile dobre u našoj igri, mislim da smo u određenim momentima oštećeni. Šta je tu je, slijedi nam treći meč, pokušaćemo da pobijedimo. Neće biti lako, igramo na otvorenom bazenu, što nije dobro za nas. Do nas je da damo maksimum, da ogromnom željom i voljom pokušamo da nadoknadimo zaostatak u odnosu na Jadran”, kazao je Perović.

Jadran igra za devetu uzastopnu, ukupno 12. titulu prvaka Crne Gore. Primorac je šampion bio dva puta - 2007. i 2008.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније