Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

Л.В.

22. 05. 2023. 10:08   >>  10:45

KATEGORIJA IGRAČA DO 14 GODINA

Jadran drugi u Šibeniku, poraz u finalu nakon peteraca

Vaterpolisti hercegnovskog Jadrana osvojili su drugo mjesto na završnom turniru regionalne lige u kategoriji U 14, Budućnost je bila peta, a Budva deveta, epilog je takmičenja koje je održano u Šibeniku.

Jadran je u grupnoj fazi bio bolji od POŠK-a 21:4, Medvešćaka 12:11 i Valisa 20:6, a poražen je od Banjice 11:9.

U polufinalu su mladi Novljani pobijedili splitski Jadran 15:7. Četiri gola u tom meču postigao je Ljubo Sijerković, po tri Dimitrije Milić i Miloš Nikezić.

Jadran je u finalu poražen od Šapca 16:13 nakon peteraca. U regularnom dijelu meča bilo je 12:12.

Četiri pogotka u finalnom duelu upisao je Stefan Vraneš, po tri Milić i Sijerković.

Budućnost je u grupi pobijedila Solaris 11:7 i Budvu 16:14, a izgubila je od splitskog Jadrana 11:8 i Šapca 11:7.

U razigravanju za plasman od petog do osmog mjesta savladala je Valis 13:6, pa Medvešćak 11:10. Gol za pobjedu u tom meču postigao je Sava Stamatović pet sekundi prije kraja

Budva je u grupnoj fazi bila bolja od Jadrana iz Splita 14:10, a poražena je od Šapca 12:7, Solarisa 9:8 i Budućnosti 16:14. U borbi za deveto mjesto Budvani su pobijedili POŠK 15:11.

Sa turniru u Šibeniku jedno pojedinačno priznanje stiglo je u Herceg Novi – Strahinja Vraneš (Jadran) proglašen je za najboljeg golmana.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније