Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

В.Г.

08. 06. 2023. 21:32   >>  21:33

SP ZA MLADE U BUKUREŠTU

Mršić: Pokušaćemo da započnemo prvenstvo na najbolji način

Mladi vaterpolo reprezentativac Crne Gore do 20 godina, Marko Mršić, rekao je da da je ekipa odradila prvi trening i da će pokušati da Svjetsko prvenstvo započnu na najbolji mogući način.

Mlade "ajkule" doputovale su jutros u Bukurešt gdje ih očekuje učešće na Svjetskom prvenstvu koje počinje za dva dana.

"Odradili smo prvi trening, uslovi su za sada odlični. Prije ovoga smo imali jedan naporan turnir u Beogradu gdje su se igrale po dvije utakmice dnevno i tu smo se dosta iscrpili. Poslije toga smo imali oporavak dva dana u Šapcu gdje smo precizirali neke stvari koje nijesu funkionisale u Beogradu. Imamo vremena još sjutra da se pripremimo i da zaopočnemo prvenstvo za dva dana na najbolji mogući način", izjavio je Mršić.

Na šampionatu svijeta učestvuje 20 selekcija. Crna Gora će igrati u grupi A, a rivali će joj biti Španija, Hrvatska i Italija.

"Ajkule" će na startu šampionata, 10. juna (12.30) igrati sa Španijom, dan kasnije sastaće se sa Hrvatskom (18.30), dok će sa Italijom igrati u ponedjeljak (14.00).

Na prošlom Svjetskom prvenstvu, prije dvije godine u Pragu, crnogorski vaterpolisti osvojili su bronzanu medalju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније