Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

L.V.

06. 01. 2024. 19:54 >> 20:02
1
Čitaj mi:

IZJAVE NAKON MEČA

Gojković: Dobra utakmica, napravili neke greške u odbrani

Selektor crnogorske vaterpolo reprezentacije, Vladimir Gojović smara da su njegovi momci odigrali dobar meč sa Španijom

"Bila je dobra utakmica i u početku kad nismo koristili te neke prilike vidjelo se da igramo da smo u igri cijelu utakmicu", kazao je Gojković.

Odbrana je bila ta koja je malo zakazala pri kraju, ali već tada smo imali tri igrača koja su ranije morali da završe meč.

"Poslije na 10:10 smo napravili neke greške u odbrani, ali bio je i hendikep jer smo ostali bez dosta igrača sa tri lične. Čestitke Španije koja je fantasitčan tim, čestitke i mojoj ekipi koja je vjerovala od početka da možemo da dobijemo ovo, mislim da smo se podigli u odnosu na prvo kolo i moramo da se spremimo za sljedeću utakmicu".

Naš selektor je rekao i šta očekuje od duela sa Hrvatskom.

"Još jedna ekipa na ovom nivou koja je pokrivena na svim pozicijama. Moramo biti blizu svog maksimuma da bi pobijedili tu utakmicu. Bitno je da vjerujemo da možemo kao što smo vjerovali i danas i tako ćemo ući u utakmicu", kazao je on.

Da je odbrana bila problem smatra i Aleksa Ukropina.

"Muška utakmica, dosta gruba, dosta isključenja. Nažalost čitavu utakmicu smo gubili i stizali taj rezultat. Na kraju kad sagledamo stvari, odbrana je bila loša, i primljeno je previše golova, što na ovom nivou ne može da se desi ukoliko želimo da pobjedimo. Napad je fuinkcionisao išlo je kako treba, ali sa 14 primljenih golova ozbiljne ekipe se teško mogu savladati", kazao je strijelac tri gola večeras.

Perone: Mislim da su svi ljubitelji vaterpola uživali

Jedan od najboljih španskih reprezentativaca Felipe Perone kazao je da je utakmica bila sjajna za neutralne navijače.

"Super utakmica, mislim da ljudi koji vole vaterpolo su uživali u igri dvije ekipe. Najljepši vaterpolo. Naravno da smo srećni jer smo dobili, ali dug je turnir moramo da gledamo napred", kazao je Perone.

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније