Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

S.V./Mina

02. 05. 2024. 21:09 >> 21:25
Čitaj mi:

USKRŠNJI TURNIR U BUDVI

Mlade "ajkule" doživjele dva poraza na startu

Vaterpolo reprezentacija Crne Gore, igrači do 16 godina, upisala je dva poraza prvog takmičarskog dana Uskršnjeg turnira u Budvi.

Crnogorski vaterpolisti na startu turnira izgubili su od Španije 16:12, dok su u drugom kolu, nakon slabijeg izvođenja peteraca, poraženi od Srbije 15:14.

Utakmica je u regularnom toku završena neriješeno 9:9.

Crna Gora će i sjutra odigrati dva meča. U 12 sati i 30 minuta sastaće se sa Holandijom, dok je za 19 sati i 30 minuta zakazan duel sa Hrvatskom.

U subotu rival crnogorskim vaterpolistima biće Italija.

Crnogorskoj selekciji turnir u Budvi odlična je priprema za Svjetsko prvenstvo, koje će od 18. do 24. jula biti odigrano na Malti.

Kod mladih "ajkula" protiv Španije najefikasniji su bili Dabić, Roganović i Milinić sa po dva gola.

U pobjedničkom sastavu najbolji je bio Milan sa pet golova.

Na meču sa Italijom, istakao se Dabić sa tri gola, Srbiju je predvodio Nešković takođe sa tri pogotka Nešković.

Turnir je odlična priprema za najveći događaj, koji selekciju koja je osvojila evropsko srebro prošlog ljeta u Podgorici, čeka od 18. do 24. jula, kada se igra Svjetsko prvenstvo na Malti.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније