Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

S.V.

08. 05. 2024. 19:55 >> 20:30
Čitaj mi:

REAKCIJE NAKON MEČA

Pasković: S punim pravom sanjamo titulu; Radanović: Kobna treća četvrtina

Primorac je blizu da titulu nakon 16 godina vrati u Kotor, nakon dramatične pobjede u penal-seriji sa Jadranom. Trener Kotorana Vjekoslav Pasković kazao je da je ponosan na ekipu.

Primorac vodi 2:0 u seriji, koja se igra na tri pobjede.

"Fenomenalan osjećaj, kada su ekipa i naš ritam padali uspjeli smo da se izvučemo. Ponosan sam na ono što je tim ostao fokusiran u tim trenucima i što smo utakmicu doveli do kraja. S punim pravom možemo da sanjamo da vratio titulu u Kotor nakon 16 godina", kazao je Pasković.

On se osvrnuo na posljednji napad, ne događa se često da golman bude strijelac. Pasković ipak u prvi plan stavlja ekipu...

"Svi su dali doprinos, samim tim i taj posljednji napad, koji je dao Kralj je plod dobre igre cijele ekipe. On je nakon tog gola dobio veliko samopouzdanje, što se vidjelo u petercma. Imamo sjajnu hemiju. Čekamo treći meč sa istom energijom", zaključio je strateg Kotorana.

Trener Novljana Petar Radanović istaako je da je loša igra u trećoj dionici odvela njegov tim u poraz.

"Nismo još bili u ovakvoj situacji. Koštala nas je loša treća četvrtina, a dokrajčio nas je gol Kralja. Peterci su uvijek lutrija. Svaka utakmica je sa Primorcem neizvjesna. Idemo dalje, probaćemo da odigramo dobro u trećem meču", istakao je Radanović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније