Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Izdvajamo

[ I. P. ]

03. 04. 2022. 09:55 >> 18:08

VEČERAS OD 18H

Emisija Dnevnica: Lica RTCG-a rade za Feđu

Ne propustite još jedno izdanje emisije "Dnevnica" na Prvom kanalu Televizije Crne Gore (TVCG 1) večeras od 18 sati.

Javni servis Radio i Televizija Crne Gore (RTCG) - emisija Dnevnica ove nedjelje "radi za Feđu". U emisiji učestvuju brojna poznata TV lica naše medijske kuće.

Brojni prijatelji i privredni subjekti u akciji "Radim za Feđu".

Emisija je na programu od 18 sati na TVCG1.

Podsjećamo, RTCG i portal RTCG u saradnji sa emisijom “Dnevnica”, brojnim javnim ličnostima i privrednim subjektima pokreće društveno odgovornu akciju #RadimZaFedju, koja za cilj ima da se u što kraćem roku prikupe sredstva za operaciju i liječenje šestogodišnjeg dječaka Feđe Alkovića koji se već tri godine bori sa opakom bolešću.

Inače, pomoć za Feđu možete uplatiti na žiro račune: CKB Banka: 510-0210988215028-20, na ime Milena Alković, Addiko banka 555-9000272528-36 na ime Aris Alković.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се