Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Izdvajamo

29. 04. 2022. 14:40 >> 14:40

NEDJELJA U 18 SATI

"Dnevnica" sa Sašom Mišićem: Rad po kiši za slađi rezultat

U novoj epizodi emisije „Dnevnica“ akter je jedan od najcjenjenijih kuvara na ovim prostorima Saša Mišić. On je radio, zaradio i prikupljao pomoć za jednu četvoročlanu porodicu sa Cetinja koja živi u izuzetno teškim uslovima.

Iako je toga dana na Cetinju neprestano padala jaka kiša, to nije omelo Sašu Mišića i ekipu Dnevnice da realizuju sve zacrtane ciljeve u namjeri da još jednu humanu misiju privedu do kraja.

„Osjećam se blagosloveno i zahvalno na svemu. Ovo je bila ogromna prilika da raste srce drugim ljudima, a sa tim i moje. I bez obzira na vremenske uslove opet bih sve ponovio i odazvao se da učestvujem u ovakvoj akciji“, kazao je Mišić. On je istakao da je ogroman i lijep osjećaj vidjeti osmijeh na nečijem licu i iskrenost u riječima. „Pomoć koja se radom tokom dana obezbijedi i koja se uruči na kraju je konkretna. I koliko god da je bilo teško, na kraju je jako slatko“, kazao je poznati kuvar nakon završenog snimanja emisije i uručene pomoći porodici na Cetinju.

Iz produkcije Fabrika ideja multimedija koja realizuje emisiju kazali su da je crnogorska prijestonica poznata kao jedan od gradova u kojem pada najviše kiše u Evropi i da se to potvrdilo i ovoga puta, ali i ranije kada su imali snimanja na Cetinju. „Emisija je realizovana u izuzetno teškim uslovima, a upravo to joj je i dalo posebnu vrijednost, jer savladati sve izazove pred kojima se našla desetočlana ekipa nije bilo ni malo lako. Ali ko hoće da uživa u ljepoti duge, mora ispratiti kišu. Na kraju smo bili izuzetno zadovoljni urađenim poslom, a posebno Sašom koji ni jednog trenutka nije ni pomislio da nešto preskoči usled lošeg vremena. Naprotiv, bez ijedne riječi, vjerovatno mokrih nogu tokom cijelog dana i on i ekipa radili su svoj posao po planu. I zato svaka čast Saši što je svojim pristupom i šarmom donio posebnu vrijednost emisiji i oduševio porodicu kojoj se pomagalo. Ali i veliko hvala cijeloj ekipi na profesionalnom pristupu“, kazao je autor i urednik emisije Vladan Otašević.

Osamnaestu epizodu emisije Dnevnica sa Sašom Mišićem gledajte u nedjelju 1. maja u 18 sati na Prvom programu TVCG i satelitskom programu TVCG.

Generalni sponzor emisije su Idea prodavnice.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се