Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Izdvajamo

19. 05. 2022. 14:54   >>  14:52

NEDJELJA U 18 SATI

"Dnevnica" sa Knezom: Jedan poseban dan u životu

U novoj epizodi Dnevnice akter je jedan od najcjenjenijih pjevača iz Crne Gore i čovjek koji je svojim pjesmama osvojio region, Nenad Knežević Knez. On je jedan dan proveo u humanitarnom radu u namjeri da zaradi i prikupi pomoć za jednu samohranu majku i njeno dvoje djece koji žive u uslovima apsolutnog siromaštva.

Knez je radio na farmi, u mljekari, u građevinskoj kompaniji, a bio je i pomoćnik turističkom vodiču na turi kroz Staru varoš. U međuvremenu je svoje kulinarske sposobnosti isprobao u restoranu gdje je poslužio goste tradicionalnim staropodgoričkim specijalitetima, kazali su iz produkcije Fabrika ideja multimedija koja realizuje emisiju. Dan je bio ispunjen dešavanjima koja su se brzo smjenjivala.

“Nakon jako sadržajnog dana osjećam se izuzetno”, kazao je Knez. “Mi smo uradili što je bilo do nas kako bi pomogli, ali mislim da ljudima koji su na margini društva zajednica treba da pomogne mnogo više. Kada bi se svaki pojedinac uključio makar malo i pomogao onima kojima je pomoć neophodna, ovaj svijet bi bio mnogo ljepše mjesto za život”, kazao je pjevač nakon završenog snimanja emisije.

Sam čin upoznavanja velike muzičke zvijezde i porodice koja nije ni sanjala da će u njihov dom doći omiljeni pjevač, izazvao je mnoštvo emocija.

“Ja sam uradio puno humanitarnih koncerata i akcija, ali ovo mi je nekako bilo posebno. Ekipi Dnevnice čestitam na projektu. Zaista je fascinantno da jedna emisija u malenoj Crnoj Gori uspije da toliko skrene pažnju na sebe i pomjeri granicu tv produkcije na jedan tako human način. To je zaista za ogromno poštovanje”, istakao je Knez. On je dodao da se tokom snimanja trudio da prati ekipu i kolege na radnim zadacima koji su bili pred njim.

“Kada smo jutrom krenuli imao sam ogromnu želju i energiju. Tokom dana je bilo umora, ali nije bilo strašno. A kad se sve završilo imao sam poseban osjećaj i činilo mi se da bih mogao nastaviti još nekoliko dana da radim, jer rezultat rada daje nevjerovatnu snagu i poseban osjećaj”, kazao je Knez nakon što je porodici uručena pomoć.

Epizodu Dnevnice sa Nenadom Kneževićem Knezom gledajte u nedjelju 22. maja u 18 sati na Prvom programu TVCG.

Generalni sponzor emisije su Idea prodavnice.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се