Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Izdvajamo

31. 03. 2023. 20:34 >> 20:34

SJUTRA U JUTARNjEM

O reformi sistema maloljetničkog pravosuđa

U emisiji govorimo o:

- Reformi sistema maloljetničkog pravosuđa i Zakonu o postpuanju prema maloljetnicima u krivičnom postupku. Ugostićemo- Violetu Golubović socijalnu radnicu, koja je podnijela inicijativu za izmjene Zakona.

- Međunarodnom danu alkoholizma i aktivnostima u okviru sedmice zdravlja (01. – 07. april). Ugostićemo Sanju Šišović iz CAZAS-a. 

- Obilježavamo i Svjetski dan šale sa imitatorom Filipom Vešovićem.

- “Kardiologija – nekad i sad”. Simpozijum Udruženja kardiologa Crne Gore i Udruženja kardiologa Srbije. Profesor akademik dr Petar Seferović i dr internista kardiolog Erol Muratović.Uživo iz Podgorice: - Podsjetićemo vozače na mijenjanje zimskih pneumatika. 

- A provjerićemo i štand Doma zdravlja koji je postavljen pod parolom “Budi pametan, budi trijezan” u BIG FASHION-u. 

Urednici i voditelji emisije: Milica Sandić i Boris Šarančić 

Urednik Jutarnjeg programa: Aleksandar Mirkoviće-mail: jutarnji@rtcg.me

Broj telefona redakcije: 020 224 991

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се