Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Izdvajamo

01. 04. 2023. 10:40 >> 14:03

"MEHANIZAM" OD 20 SATI NA TVCG 1

Kroz lavirint života u potrazi za biološkim roditeljima

Priču o ženi koja je 1978. kao beba zamijenjena u bolnici u Kotoru i koja je sedam godina vodila sudsku borbu da dokaže istinu, gledajte večeras od 20 sati na Prvom programu Televizije Crne Gore. Reprizu emisije gledajte sjutra u 14 i 50 sati.

Kako izgleda kada se život u trenutku okrene.

''Ja sam rođena 12. novembra 1978. godine”, kaže za TVCG žena, koja je kao beba zamijenjena u bolnici u Kotoru.

Četiri i po decenije kasnije sve ono što je znala i u šta je vjerovala potpuno se promijenilo, jer je DNK-a analiza pokazala da nema ništa zajedničko sa roditeljima i sestrom.

''Srušio mi se svijet”, kaže sagovornica TVCG.

Sedmogodišnja sudska borba potvrdila je da je zamijenjena kao beba u kotorskom porodilištu, ali njena potraga se nastavlja.

“Hoću da nađem svoj mir, svoje biološke roditelje, a moji roditelji da nađu istinu o tome gdje je njihovo dijete”, navodi ona.

Njena ispovijest, ali i okolnosti koje joj ne daju da izađe iz lavirinta.

Mehanizam, “Poglavlje Lavirint”, večeras od 20 sati na Prvom programu Televizije Crne Gore.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се