Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

6 u 6

26. 04. 2024. 18:00 >> 20:34
Čitaj mi:

IZBOR PORTALA

Vijesti koje su obilježile dan: Đukanovićev intervju pod lupom VDT

Pogledajte vijesti koje su obilježile dan za nama. U rubrici "6 u 6" plasiramo pregled najvažnijih vjesti iz zemlje i svijeta koje su obilježile 26. april. Ovo je rubrika u kojoj ćete moći da pogledate i centralnu informativnu emisiju TVCG Dnevnik 2, i radijske Novosti dana odmah po emitovanju.

  • Više državno tužilaštvo u Podgorici formiralo je predmet povodom intervjua bivšeg predsjednika Crne Gore i DPS-a Mila Đukanovića.

  • Ustavni sud Crne Gore je na današnjoj sjednici odbacio predloge za utvrđivanje neustavnosti i nezakonitosti Temeljnog ugovora zaključenog između države i Srpske pravoslavne crkve (SPC) i Zakona o izmjenama i dopunama Zakona o slobodi vjeroispovijesti ili uvjerenja i pravnom položaju vjerskih zajednica, potvrđeno je Portalu RTCG.

  • Višak mlijeka biće izvezen u Bosnu i Hercegovinu, a gubitak koji se ostvari pri izvozu snosiće ravnomjerno Ministarstvo, farmeri i mijekare. To je dogovoreno na sastanku koji su mljekari jutros imali sa ministrom poljoprivrede Vladimirom Jokovićem.

  • Budimir Krstović i Marina Krstović oslobođeni su optužbi za šverc kokaina, piše u saopštenju Apelacionog suda, koji je potvrdio presudu Višeg suda u Podgorici.

 

  • Ministarstvo prostornog planiranja, urbanizma i državne imovine – Urbanističko-građevinska inspekcija donijela je Rješenje o zabrani građenja asfaltne baze sa pratećim objektima "Tehnoputa", saopšteno je iz tog ministarstva.

 

  • Nikola Vučević i Čikago Bulsi nisu uspjeli da stignu do plej-ofa. Povratak na staze stare slave ne ide lako u vrhinskoj konkurenciji, iako čelnici kluba i igrači sigurno daju sve od sebe.

 

NOVOSTI DANA

Informartivnu emisiju Radija Crne Gore "Novosti dana" poslušajte u nastavku: 

DRUGI DNEVNIK 

Drugi dnevnik TVCG možete pogledati u nastavku:

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније