Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

[ M.V. ]

17. 04. 2022. 22:35 >> 23:48

OGLASILA SE POLICIJA

Stojanović ušao u CG 14. aprila, nije bilo međunarodne potjernice

Iz Uprave policije rekli su da za licem D.S., osumnjičenim članom grupe Darka Šarića, nije bilo međunarodne potjernice kada je ušao u zemlju, kao ni kada je pokušao da izađe. To su rekli u zvaničnom saopštenju nakon medijskih izvještaja da je pripadnik srbijanske policije Danilo Stojanović, koga poliicjski organi te zemlje terete da je član kriminalne grupe Darka Šarića, danas iz Crne Gore prešao u Albaniju. Situacija je, kako su kazali za Portal RTCG iz Uprave policije nezvanično, specifična jer za Stojanovićem nema potjernice u Crnoj Gori. 

Kako su rekli iz policije u zvaničnom saopštenju, danas, 17. aprila, oko 9.30 časova na graničnom prelazu Grnčar, na izlazu iz Crne Gore, granična policija je vršila kontrolu vozila crnogorskih registarskih oznaka kojim je upravljao V.R. (43), u kojem se kao suvozač nalazio D.S. (43), koji je imao identifikacioni dokument Republike Srbije.

"Nakon uvida u lična dokumenta policijski službenici su vozilo usmjerili na drugu liniju granične provjere, nakon čega je D.S. izašao iz vozila i dao se u bjekstvo. Prethodno je D.S. 14. aprila ušao u Crnu Goru iz pravca Republike Srbije, na graničnom prelazu Dračenovac. Napominjemo da tada, to jeste u trenutku kontrole ovog lica, na ulazu u Crnu Goru 14. aprila i na izlazu iz Crne Gore danas 17. aprila, za njim nije bila raspisana međunarodna potjernica", kazali su iz policije u saopštenju. 

Kako su rekli, nakon registrovanja ulaska D.S. u Crnu Goru, o tome su upoznati nadležni organi Republike Srbije sa kojima je ostvarena dalja komunikacija.

"Uprava policije preduzima mjere i radnje u cilju lociranja D.S.", piše u saopštenju. 

Prema navodima nezvanično iz policije, nije dostavljena potjernica iz Srbije. 

Stojanović je prešao u Albaniju na graničnom prelazu Grnčar.

Crnogorska policija je zaustavila vozilo u kome je bio ali je Stojanović pobjegao sa lica mjesta prije nego što je izvršena kontrola. 

Kako nam je saopšteno, Uprava policija će se uskoro zvanično oglasiti povodom ovog događaja. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније