Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

[ M.M.Lj. ]

02. 06. 2022. 11:36 >> 11:39

UPRAVA POLICIJE

Majka osumnjičena da je za 2.000 eura udala 12-godišnju kćerku

Službenici Uprave policije podnijeli su krivičnu prijavu protiv Ć.I. , koja je, kako se sumnja, za 2.000 eura ilegalno udala svoju 12-godišnju kćerku.

“Sumnja se da je Ć.I. izvršila navedeno krivično djelo na način što je tokom 2015. godine, zloupotrebom povjerenja i odnosa zavisnosti, sklopila nedozvoljeni brak svoje ćerke koja je tada imala 12 godina sa jednim licem iz Ulcinja”, navodi se u saopštenju Uprave policije.

Tom prilikom je Ć.I. stekla materijalnu korist u iznosu od 2.000 eura.

“Službenici Uprave policije su, preduzimajući aktivnosti u cilju otkrivanja i suzbijanja trgovine ljudima, podnijeli krivičnu prijavu Višem državnom tužilaštvu u Podgorici protiv Ć.I. (41) iz Ulcinja zbog sumnje da je izvršila krivično djelo trgovina ljudima”, navodi se u saopštenjuj policije.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније