Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

Т.Г.

13. 09. 2022. 13:13 >> 13:12

UPRAVA POLICIJE

Krivična prijava protiv Portugalke zbog lažnog predstavljanja

Krivična prijava podnijeta je protiv V.J.M.F. (24) iz Portugala koja je pokušala da pribavi protivpravnu imovinsku korist, lažno se predstavljajući kao predsjednik Opštine Pljevlja, navodi se u saopštenju Uprave policije.

"Nepoznati učinilac je lažnim prikazivanjem činjenica, u namjeri da sebi ili drugom pribavi protivpravnu imovinsku korist, lažno se predstavljajući kao predsjednik Opštine Pljevlja 19. aprila 2022. godine, pokušao da dovede i održava u zabludi službenike Sekretarijata za finansije Opštine Pljevlja kojima je putem mejla dostavio instrukcije za plaćanje nepostojećih obaveza u iznosu 38.453 eura", ističe se u saopštenju.

Kako navode, pripadnici policije su putem međunarodne policijske saradnje sa EUROPOL-om identifikovali izvršioca ovog djela i došli do saznanja da je riječ o licu V.J.M.F. (24) iz Portugala, te je protiv nje podnijeta krivična prijava.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније