Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

[ R.B. ]

13. 01. 2023. 12:24 >> 12:34
1

GORAN GOGIĆ

Bivši bokser okrivljen za šverc 22 tone droge, pred sudom 17. januara

Bivši bokser teške kategorije, Goran Gogić (43), pojaviće se 17. januara pred Federalnim sudom u Bruklinu zbog optužbi za šverc 22 tone kokaina. Njegov advokat, Lorens Hašiš, kazao je za Portal RTCG da Gogić čeka početak suđenja u Njujorku.

Gogić je uhapšen krajem oktobra 2022. godine, u Majamiju. U ranijem iskazu, bivši sportista je tvrdio da je nevin i da "planira da se bori protiv ovih optužbi".

Kokain je pronađen na brodovima u Sjedinjenim Državama, a za to je predviđena kazna od najmanje deset godina zatvora. Moguća je i doživotna kazna.

Američke vlasti terete Gogića da je organizovao "enorman šverc droge", uključujući šverc droge u Filadelfiji 2019. godine.

Najmanje osam članova posade MSC Gajan, broda na kome je 2019. godine u Filadelfiji nađeno 20 tona droge, izjasnilo se krivim za optužbe za zavjeru, navodi se u ranijem saopštenju američkih vlasti.

Prema onlajn evidenciji, Gogić je bio bokser od 2001. do 2012. godine, pobijedio je u 21 meču i izgubio četiri uz dva remija, naveo je Rojters.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније