Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

A.M.

03. 06. 2023. 10:06 >> 10:26
1

PREDSJEDNIK OPŠTINE KOLAŠIN

Kolašin: Slomljena stakla i oštećen kabinet Martinovića

Na kancelariji predsjednika Opštine Kolašin i kandidata za poslanika Vladimira Martinovića pričinjena je šteta nakon što su, za sada nepoznate osobe kamenom slomile stakla i oštetile kabinet prethodne noći. Policija je izašla na lice mjesta i vrši uviđaj.

Martinović je u izjavi za Portal RTCG kazao da ne želi da koristi događaj u dnevno-političke svrhe budući da je poslanički kandidat.

"Ali ukoliko je ovo opomena određenih mafiji bliskix struktura, poručujem im da neće uspjeti u namjeri da me zaustave da svoj posao radim po slovu zakona. Moja borba protiv mafijaških struktura uvijek je bila i biće na prvom mjestu", saopštio je Martinović.

Poručuje da nadležnim organima ostavlja da rade svoj posao.

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније