Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Crnom Gorom

М.М.Љ. [ Radio Kotor/rtcg.me ]

05. 12. 2022. 11:54   >>  07. 12. 2022. 11:03 1

KOTOR

Sudar u Orahovcu, automobil sletio u more

Dva automobila sudarila su se u mjestu Orahovac nakon čega je jedan završio u moru, saopšteno je Portalu RTCG iz Uprave policije. Osobe koje su bile u automobilu izvučene su i prebačene u Opštu bolnicu Kotor. Kako prenosi Radio Kotor, iz vozila se u more izlilo i ulje iz kartera.

Iz OKC-a su nam kazali da nema teže povrijeđenih. 

Pripadnici Službe zaštite i spašavanja Kotor i DVD Bogoljub Brezić Perast jutros oko osam sati su upućeni u Orahovac gdje je došlo do saobraćajnog udesa u kom je jedan automobil sletio u more, a iz njega se izlilo i ulje iz kartera.

Po riječima komandira Službe zaštite i spašavanja Maksima Mandića nije bilo smrtno stradalih, a u udesu su učestvovala dva motorna vozila.

“Dolaskom na mjesto udesa zatekli smo jedno vozilo do pola u moru, dok je drugo bilo na magistrali. Pripadnici hitne medicinske pomoći su prije našeg dolaska uspjeli da izvuku osobe iz oba vozila i prevezu do Opšte bolnice Kotor”, kazao je Mandić.

Prilikom udesa došlo je do pucanja kartera na jednom od vozila i izlivanja ulja u more.

“Mi smo obavijestili Upravu pomorska sigurnosti-Lučku kapetaniju. Nadamo se da će oni izaći i vidjeti da li je potrebno tretiranje mora disperzanitma”, rekao je Mandić.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније