Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Crnom Gorom

[ R.B. ]

05. 06. 2023. 17:48 >> 17:48

POTPISAN MEMORANDUM

Gradiće se nova zgrada za tivatsku policiju i vatrogasce

Danas je između Ministarstva unutrašnjih poslova i Opštine Tivat potpisan Memorandum o saradnji u cilju zajedničke izgradnje zgrade stanice policije i vatrogasnog doma u Tivtu.

Ministar unutrašnjih poslova, Filip Adžić, kazao je da mu je zadovoljstvo što je potpisan ovaj memorandum koji treba da doprinese bezbjednosti građana Tivta, ali i poboljša uslove rada službenika koji u ovakvoj turističkoj destinaciji treba da daju dodatan napor.

Takođe, dodao je da se na ovaj način potvrđuju dobri odnosi Opštine Tivat i crnogorskog MUP-a, a ovaj primjer može predstavljati dobru praksu za rješavanje zajedničkih izazova i u drugim opštinama.

"Bez bezbjednosti destinacije, nema dobre turističke ponude i ovo je simbioza koja mora postojati. Zaista smo zadovoljni saradnjom i zajednički dajemo napore da i Tivat, ali i kompletnu Crnu Goru prezentujemo na pravi način", kazao je Adžić.

Ministar je istakao da je Opština Tivat ustupila dio lokacije gdje se i sada nalazi Odjeljenje bezbjednosti Tivat, što će obezbijediti efikasnost i biti dobro za pokrivenost kompletne teritorije opštine.

Potpredsjednici Opštine Tivat su istakli da sa realizacijom projekta treba početi u najkraćem mogućem roku. Takođe, naglasili su da je razvoj Tivta kao značajne turističke destinacije nametnuo potrebu dodatnog ulaganja u sistem bezbjednosti i obezbjeđivanje uslova rada ovih službi te da vjeruju da će se na ovaj način spriječiti negativne pojave i dati kvalitetan odgovor na potencijalne izazove.

"MUP i Opština na ovaj način pokazuju da su vođeni zajedničkim interesom usmjerenim na zaposlene. Sprovođenjem ovog projekta doprinijeće se većoj motivaciji zaposlenih koji će ubuduće raditi u mnogo boljim uslovima ali i ukupnoj bezbjednosti na teritoriji ove opštine", zaključuju se u saopštenju MUP-a.

 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније