Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Crnom Gorom

[ T.S. ]

05. 06. 2023. 18:30 >> 18:29

DAN ŽIVOTNE SREDINE

U Beranama zasađen drvored od 40 stabljika šljive

Resorni sekretarijat Opšine Berane i Agencija za zaštitu životne sredine zajednički su obilježili Svjetski dan zaštite životne sredine sađenjem četrdeset stabala takozvane crvenolisne šljive.

Mlađe stabljike šljive zasađene su na dijelu obilaznice pored gradskog parka.

Iz Opštine Berane je saopšteno da 5. jun predstavlja priliku da se podsjetimo neizmjerne vrijednosti prirode i važnosti njene zaštite.

“Životna sredina je naš zajednički prostor, naše okruženje, i mi smo dio toga. Ako djelujemo neodgovorno prema našem okruženju, narušavamo naš životni prostor, a posljedice su dugotrajne pa čak i nepopravljive”, kazali su iz Opštine Berane.

Oni su apelovali na građane da čuvaju svoju okolinu o da brinu o njoj, jer, kako su naglasili, nije dovoljno brinuti o zaštiti životne sredine samo jedan dan u godini, već to treba da bude svakodnevna praksa.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније