Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Crnom Gorom

еКапија [ R.B. ]

09. 06. 2023. 07:41 >> 07:44

RASPISAN TENDER

Savin kuk dobija novi poligon za obuku skijaša početnika

Na skijalištu Savin kuk na Žabljaku planirana je izgradnja ski poligona za obuku početnika skijaša koji će se sastojati od pokretne trake i tjubing staze.

Tender za izradu idejnog rješenja glavnog projekta i izgradnju poligona raspisala je Uprava za kapitalne projekte, a vrijednost je 280.000 eura bez, odnosno 338.800 eura sa uračunatim PDV-om.

Za realizaciju projekta izdati su i urbanističko-tehnički uslovi.

Kada je riječ o izgradnju pokretne trake, u projektnom zadatku je navedeno da je polazna stanica na 1.527 a izlazna na 1537 metara nadmorske visine, kapacitet mora biti minimalno 1.200 skijaša na sat, kosa dužina 70 metara. Na objema stanicama potrebno je, između ostalog, ugraditi grijače, neohodno je isporučiti materijal za zaštitu i održavanje pokretne trake, a potrebno je isporučiti i edukativne rekvizite i pomagala za obuku najmlađih skijaša.

Polazna stanica tjubing staze biće na 1527, a izlazna na 1537 metara nadmorske visine. Ukupna širina staze na pravcima minimalno je 195 cm, a ukupna dužina staza minimalno cca 160 metara.

Ponde se dostavljaju najkasnije do 3. jula.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније