Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Crnom Gorom

[ Jelica Novosel, Mreža TVCG ]

07. 10. 2023. 07:00 >> 07:01

NASELjE BORETI

Stanari zgrade u Bečićima mjesec žive bez struje

Zgrada u naselju Boreti, u Bečićima od 1. septembra nema struju.

Problem je, tvrde stanari, nastao zbog investitora koji nije ispoštovao svoje obaveze da postavi strujomer u zgradi. 

Iz CEDIS-a su kazali da je ovaj stambeni objekat nelegalno priključen na distributivnu mrežu. 

Rukovodilac sektora za mjerenje u CEDIS-u Vaso Zeković kazao je da su njihove ekipe, po prijavi stanara, izvršili kontrolu na terenu 23. avgusta.

"U pitanju je samovoljno priključivanje. Radi se o poluindirektnom mjerenju koje se nalazi u tehničkoj prostoriji unutar zgrade i koja se zaključava od strane investitora", pojasnio je on. 

Da li se radi o samovolji investitora Blaža Dedića i da li njegovom krivicom 77 stanara živi u srednjem vijeku, novinarka RTCG nije mogla dobiti odgovor, jer, kako je kazao, "ima drugih obaveza". 

"Dedić je upoznat sa kontrolom i zapisnikom koji je potpisao, a u cilju određivanja obračuna potrošnje", naveo je Zeković. 

Stanari su željeli da ostanu anonimni, a iz CEDIS-a, pak, uvjeravaju, da će redovno kontrolisati brojila sve dok se ne riješi pitanje nelegalnog priključka ove zgrade na strujnu mrežu. 

Dok se stanje ne riješi, 70-tak stanara zgrade u Boretima živjeće u mraku. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније