Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavila: J.B.Č. ]

21. 02. 2017. 11:10   >>  11:59 7

INTERPRODUKT TVRDI

Proizvodi ispravni, bakterija bila na podlozi

Kompanija Interprodukt saopštila je danas da su ispitivanja pokazala da su njihovi proizvodi bezbjedni, kao i da je bakterija listerija nađena na plastičnoj podlozi, koja je bila van upotrebe.

 

"Analizu je uradila Specijalistička veterinarska laboratorija, po nalogu veterinarskog inspektora. Analizirano je deset uzoraka gotovih proizvoda. Rezultati su pokazali da su proizvodi ispravni i bezbjedni", navodi se u saopštenju.

Dodaje se da je rađeno još osam briseva (sa radnih površina, opreme). Sedam briseva sa radnih površina i opreme su bili ispravni, osim je uzet sa plastične podloge koja nije bila u upotrebi, navodi cetinjska kompanija.

Povodom natpisa o opasnoj bakteriji koja je nađena u mesu, Interprodukt navodi da su nakon 20 dana ponovili proceduru sa Institutom za Javno zdravlje.

"Urađeno je sedam briseva i jedan gotovi proizvod i rezultati analize su potvrdili ispravnost svih uzoraka", zaključuje se u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари7

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније