Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavila B.B. ]

13. 03. 2020. 08:44 >> 08:51

PREPORUKA FZZO

Osiguranici da koriste portal eZdravlje.me

Fond za zdravstveno osiguranje (FZZO), pozvao je osiguranike da za svoje potrebe prema toj instituciji koriste portal Fonda eZdravlje.me, kako bi smanjili posjete domovima zdravlja, i na taj način izbjegli gužve i smanjili rizik da se zaraze novim korona virusom.

Kako ističu iz Fonda, ovo je preventivna mjera vezana za virus Kovid 19, a posebno imajući na umu rizik za najosjetljivije kategorije osiguranika koji imaju hronične dijagnoze.

"Upućujemo na korišćenje servisa eZakazivanje za zakazivanja pregleda kod svojeg izabranog doktora, i posebno servisa eNaručivanje radi obezbijeđenja terapije koju koriste bez odlaska kod ljekara. Podsjećamo da neophodni pin kod za pristup portalu možete dobiti na šalterima poslovnih jedinica/filijala Fonda. Za starije osiguranike koji ne koriste informacione tehnologije pin kod i korišćenje servisa može obezbijediti mlađi član porodice", ističe se u saopštenju FZZO.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније