Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavila: M.L.B. ]

07. 04. 2020. 19:25 >> 19:25

AKCIJA NP I KOMUNALNA

Kažnjeni zbog nelegalne prodaje ribe iz Skadarskog

U zajedničkoj akciji Nacionalnog parka Skadarsko jezero i Komunalne policije spriječena je nelegalna prodaja ribe u blizini tržnog centra Mall of Montenegro u Podgorici.

Tom prilikom zatečene su dvije osobe koje su procesuirane nadležnim državnim organima, dok je zaplijenjena riba oduzeta.

Istog dana, nadzornici Službe zaštite u akciji koja je izvedena u saradnji sa pripadnicima Uprave policije, zatekli su jednu osobu u akvatorijumu NP Skadarsko jezero.

“Imajući u vidu da je zabranjen ulazak i boravak u zaštićenim prirodnim područjima, lice je procesuirano nadležnim državnim organima. Nadzornici Službe zaštite u saradnji sa ribočuvarima tokom vanredne kontrole akvatorijuma parka, u utorak, 07.04.2020. godine, privremeno su oduzeli 5 ribolovnih sredstava koja su bila postavljena za izlov ribe”, poručuju iz NP Skadarsko jezero.

Predstavnici Javnog preduzeća za Nacionalne parkove Crne Gore poručuju da neće tolerisati neodgovorno i neprimjereno ponašanje pojedinaca, a posebno u situaciji kada Nacionalno koordinaciono tijelo za zarazne bolesti, kao i svi nadležni organi, preduzimaju sve mjere i preporuke da se posljedice pandemije i mogućeg širenja aktuelnog virusa svedu na minimum.

“Podsjećamo, da je JPNPCG u cilju zaštite svih korisnika prostora privremeno zatvorilo ulaze za sve posjetioce. Službe zaštite JPNPCG su na terenu i obavljaju redovne kontrole prostora i spiječavanja nezakonitih radnji”, poručuju iz NP.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније