Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ (AntenaM) ]

21. 01. 2021. 20:17 >> 20:19

ŽABLJAK

Snijeg sa zgrade zatrpao majku i dijete

Samo zahvaljujući sreći i prosebnosti nekoliko Žabljačana, žena i dvogodišnje dijete ostali su nepovrijeđeni nakon što se na njih obrušila ogromna količina snijega i leda sa krova zgrade u centru Žabljaka.

Oko 16 sati, četvoročlana porodica iz Risna, pješice se kretala centrom Žabljaka.

Dok su prolazili ispred stambeno-poslovne zgrade, sa krova se pokrenula velika količina snijega i leda.

Muškarac i jedno od djece koji su bili ispred prošli su bez posljedica, ali su snijeg i ledenice udarili u ženu i dvogodišnje dijete i potpuno ih prekrili.

Prisebno su reagovali zaposleni u poslovnici Lutrije Crne Gore, restorana "Duga", a ubrzo i pripadnici policije kao i drugi građani.

Uz pomoć lopata za snijeg i golim rukama hitro su sa njih uklonili velike količine snijega i leda. Pronašli su majku savijenu preko djeteta i evakuisali ih iz nameta.

Evakuaciju iz nameta sačekala je ekipa hitne pomoći. Nakon medicinskog tretmana utvrđeno je da nemaju povreda koje bi zahtjevale specijalističke preglede.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније