Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

13. 02. 2021. 17:29 >> 17:28

POMOĆ NAKON POPLAVA

Mještanima Vranjine pedeset paketa hrane

Predstavnici Opštine u okviru Glavnog grada Golubovci i Crvenog krsta uručili su danas pedest paketa hrane svim stanovnicima Vranjine. Riječ je o donaciji Crvenog krsta mještanima ovog dijela Zete, jer je ovo područje usljed obilnih padavina posljednjih dana velikim dijelom bilo poplavljeno, saopšteno je iz Pg Biroa.

''Podsjećamo da su obilne padavine uzrokovale brojne probleme na cijelom području Zete, ali i u okolnim mjestima. Na teritoriji gradske opštine Golubovci prethodnih dana došlo je do porasta vodostaja'', navode u saopštenju.

Opština Golubovci je, kako kažu, preduzela sve radnje kako bi se izašlo u susret svim zahtjevima građana, a Služba zaštite i spašavanja Glavnog grada pomogla je u distribuciji pijaće vode u Gostilju, Berislavcima, Bijelom Polju, Bistrici, Kurilu, Vranjini i u Ponarima.

''Osim toga obezbijeđeno je oko 200 komada paleta, koje su tražili stanovnici i privrednici sa područja Zete, a u saradnji sa Crvenim krstom obezbijeđeno je i 105 pari gumenih čizama za ribolov koje su podijeljene najugroženijima'', zaključili su iz Pg Biroa.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније