Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

22. 07. 2021. 13:33 >> 13:35
7

"NASJELA NA REAKCIJE"

Višnjić: Poštenije da je Bratić saopštila istinu

Učiteljica Rada Višnjić, koja je imenovana za v.d. direktorice Osnovne škole "Jugoslavija" u Baru a potom razriješena, saopštila je da je ministarka prosvjete, nauke, kulture i sporta Vesna Bratić nasjela na necivilizovane reakcije javnosti.

Višnjić je saopštila da je u ponedeljak, 19.jula, dobila rješenje da je imenovana za v.d. direktora OŠ ",Jugoslavija" u kojoj je, kako je istakla, dobila neregularan otkaz, što će se na Sudu dokazati.

"Kako je politička javnost burno reagovala, jer sam deklarisana kao nacionalna Srpkinja, pa su me opet pokušali neistomišljenici diskreditovati kao ličnost, po ustaljenom običaju i kako je moja ministarka nasjela na sve te necivilizovane reakcije i najavila razrješenje istoga dana, ja sam sjutradan, u utorak obavijestila Ministarstvo preko njenih ljudi, da odustajem od potpisivanja rješenja zbog pritiska koji je izvršen na moju ličnost i obavijestila moju sekretaricu škole da neću preuzetu funkciju i da ne želim to radno mjesto.

Tako mislim da je bilo poštenije da je moja ministarka saopštila javnosti istinu, nego što je ćutala o tome i danas poslala poštom moje razrješenje", navodi se u saopštenju koje potpisuje učiteljica Rada Višnjić, prenosi Radio Bar.

Пратите нас на

Коментари7

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније