Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ M.L.B. ]

04. 01. 2022. 17:59 >> 19:55
4

OSTAJE U IJZ

Galić smijenio Popović Samardžić

Milena Popović Samardžić smijenjena je sa mjesta načelnice Odjeljenja za imunoprofilaksu, pripremu i kontrolu putnika u međunarodnom saobraćaju u Institutu za javno zdravlje.

Tu informaciju u Dnevniku TVCG potvrdio je direktor IJZCG Igor Galić. On je potvrdio da je razlog smjene slučaj iz Budve kada je doktorka Doma zdravlja radila sa pacijentima uoprkos tome što je bila kovid pozitivna.

Neki mediji objavili su da se sve to dešavalo uz odobrenje Popović Samardžić.

Galić je kazao da kritike koje je Popović Samardžić iznosila u javnosti, a koje su se odnosile na aktuelne mjere, nijesu razlog njene smjene. 

"Došlo je do promjene, jedan od razloga je i situacija koja se desila u Budvi. Kritike gledam kao konstruktivne i dobronamjerne pa to nije razlog", kazao je Galić za TVCG.

Ona nastavlja da radi kao epidemiolog u Institutu za javno zdravlje. 

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније