Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ R.B. ]

18. 01. 2022. 12:26   >>  12:27 1

ZA PET GODINA

Kalač tužio Upravu za šume zbog neiskorišćenih odmora

Bivši direktor Uprave za šume Nusret Kalač podnio je tužbu, tražeći naknade, u iznosu od 6.846 eura, za navodno neiskorišćene odmore za pet godina kada je bio direktor, saopšteno je Ministarstva poljoprivrede i ruralnog razvoja. Iz tog resora tužbu ocjenjuju kao "pokušaj pravne malverzacije".

"U cijelom tom periodu (2016, 2017, 2018, 2019, 2020), Nusret Kalač je bio direktor Uprave za šume, njegova obaveza između ostalog je da odgovara za zakonitost rada društva, kao i da odlučuje o pravima i obavezama zaposlenih u vezi sa radom", navodi se u saopštenju Ministarstva.

Ocjenjuju i da je tužba "pokušaj pravne malverzacije". 

"Ova tužba je, s obzirom na da je Kalač pravnik, pokušaj pravne malverzacije i izigravanje činjenica zarad sticanja imovinske koristi na štetu Uprave za šume", zaključuje se. 

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније