Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

B.Č.J. [ rtnk.me ]

28. 01. 2022. 14:48   >>  14:48 3

DOSADAŠNJI VD

Marković izabran za generalnog direktora RTV Nikšić

Nakon sprovedenog konkursa Savjet Radio televizije Nikšić je jednoglasno za generalnog direktora izabrao Nikolu Markovića, dosadašnjeg vršioca dužnosti.

Mandat direktora je četiri godine.

Kao prenosi Portal RTV Nikšić, savjet je istakao da su biografija, novinarsko iskustvo, plan rada, ali prije svega dosadašnji rezulati u RTV NK, kao vršioca dužnosti, preporučili Markovića za ovu odgovornu funkciju.

“Prema zvaničnim podacima RTV Nikšić je najgledanija lokalna televizija u Crnoj Gori obzirom na broj stanovnika, a portal je već premašio milion pregledanih stranica na mjesečnom nivou, a RTV Nikšić je realizovala direktne prenose više sportskih događaja i pripremila bogat programsko produkcioni plan koji startuje 1.februara, gdje sve svakim danom biti emitovane po dvije autorske emisije. Jutarnji program će se u produženom trajanju emitovati i vikendom”, kazao je Miroslav Stanišić, predsjednik Savjeta RTV Nikšić.

Savjet je usvojio i plan javnih nabavki za 2022. godinu gdje je ključna stavka početak radova na izgradnji nove zgrade RTV Nikšić za šta je ove godine opredijeljeno milion i 300 hiljada eura.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније