Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ M.V. ]

23. 04. 2022. 12:50   >>  14:13 1

POLICIJA PROVJERAVA

Petričević prijavla da su je pratili, ukinuto joj obezbjeđenje

Doskorašnja direktorka Uprave prihoda i carina Milena Petričević prijavila je policiji da su je sinoć pratila dvojica muškaraca u automobilu nikšićkih oznaka u naselju ispod Gorice, rečeno je Portalu RTCG. Policija preuzima snimke sa sigurnosnih kamera u blizini i preduzima i druge mjere i radnje u cilju identifikacije lica u automobilu i drugih okolnosti.

Prema našim saznanjima, komšije su primijetile da se vozilo nikšićkih registarskih oznaka već danima nalazi u blizni zgrade u kojoj boravi Petričević. 

U prijavi je doskorašnja direktorka Uprave prihoda i carina navela da je primijećno i da dron nadlijeće zgradu u kojoj živi. 

Posebno je značajno što je ukinuto obezbjeđenje Petričević, imajući u vidu da joj je istekao mandat na čelu Uprave prihoda i carina. 

Iako je isticano nakon zapljene pola tone kokaina u Podgorici sredinom januara ove godine, i napora da se zaustavi ilegalna trgovina cigaretama u Luci Bar, da postoje prijetnje i da policija mora da zaštiti Petričević, ona, imajući u vidu da joj je istekao mandat, više nema obezbjeđenje. 

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније