Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ M.L.B. ]

21. 05. 2022. 10:23 >> 10:21

VEČERAS KONCERT

Prijestonica nizom manifestacija slavi Dan nezavisnosti

Cetinje nizom programa slavi 21. maj - Dan nezavisnosti.

Za najmlađe će na Dvorskom trgu biti upriličen prigodan program od 12 sati, dok će centralna proslava biti održana večeras od 20 sati kada će biti upriličen veliki koncert.

Nastupa grupa Perper i kao predgrupa bend Prizma.

Sinoć je na Dvorskom trgu publiku oduševio Cetinski hor "Luča" koji se predstavio izvođenjem crnogorskih i starogradskih pjesama.

Iz Turističke organizacije Prijestonice najavili su da će danas i sjutra biti održan Sajam suvenira takođe na Dvorskom trgu i u Njegoševoj ulici od 11 do 17 sati.

Izlagači će se predstaviti suvenirima, nakitom, predmetima od drveta kao i crnogorskom nošnjom Sajam se organizuje u saradnji sa NVO Žensko preduzetništvo.

Gradonačelnik Prijestonice Cetinje Nikola Đurašković uputio je čestitku građanima Crne Gore povodom Dana nezavisnosti:

"Prije 16 godina smo se izborili za nezavisnost naše Crne Gore, baš kao što su naši preci kroz vjekove čuvali vječnu zublju slobode, opjevane na svim svjetskim jezicima. U taj 21.maj stale su sve naše pobjede, sve naše pogibije, sva pregnuća i sva dostignuća.
Neka se naša slavna istorija i naša evropska budućnost nađu u današnjem danu na radost svih građana Crne Gore.
Srećan Dan nezavisnosti i da je vječna Crna Gora", poručio je Đurašković.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније