Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

B.B.

14. 06. 2022. 14:45   >>  14:43

DONACIJA RUDNIKA UGLJA

Islamskoj zajednici u Pljevljima vozilo

Izvršni direktor Rudnika uglja AD Pljevlja Milan Lekić, uručio je danas predstavnicima Medžlisa Islamske zajednice Pljevlja, glavnom imamu Feridu Osmanagiću i imamu Erolu Koliću, putničko vozilo "Duster COMFORT".

Kako navode u saopštenju Rudnika, vozilo je proizvedeno 2020. godine, a ovo je dio akcija koje ta kompanija sprovodi kao društveno odgovorna koja pomaže sve vjerske zajednice.

"Naša misija i obaveza je da pomognemo sve društvene aktere u skladu sa našim mogućnostima. Aktuelno rukovodstvo je, na obostrano zadovoljstvo, pomagalo Islamsku zajednicu u više navrata. Ovo vozilo će, vjerujemo, olakšati svakodnevne obaveze i aktivnosti koje predstavnici Islamske zajednice imaju, i to je nešto što nas raduje", rekao je on.

S druge strane, Osmanagić je izrazio zahvalnost Odboru direktora i izvršnom direktoru kompanije na svemu što su učinili za Islamsku zajednicu u proteklom periodu.

"Dugujem zahvalnost Rudniku uglja u ime Islamske vjerske zajednice, u svoje lično ime i u ime reisa Fejzića. Ova vrijedna donacija je bila prijeko potrebna i zaista će poslužiti u prave svrhe. Vozilo ćemo predati Mešihatu Islamske zajednice u Crnoj Gori, dok će svi odbori na području Islamske zajednice u Crnoj Gori moći da koriste ovo vozilo", saopštio je Osmanagić.

On je dodao da je Islamska zajednica izuzetno zadovoljna odnosom Rudnika uglja, ističući da ovo nije prva donacija koju je Rudnik uputio, te da je, u više navrata, Rudnik pomagao Islamsku zajednicu kao nikada do sada u prošlosti.

Na kraju, Osmanagić je uručio Lekiću zahvalnicu Mešihata Islamske zajednice u Crnoj Gori za doprinos i saradnju koji su ostvareni sa našom kompanijom.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније