Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

B.Č.J. [ Portal RTCG ]

16. 06. 2022. 09:31   >>  09:34 5

NOVA ŠKOLSKA GODINA

Za sada plan da čas traje 45 minuta

Ministarstvo prosvjete planira da školski čas od septembra traje 45 minuta, saopšteno je za Portal RTCG iz tog vladinog resora. Sve, kažu, zavisi od epidemije koronavirusa pa će zato, kako dodaju, sve odluke donositi u saradnji sa Ministarstvom zdravlja.

"Ministarstvo prosvjete priprema se za narednu školsku godinu 2022/2023. godine, po planu i programu za časove u trajanju od 45 minuta, ukoliko nam to epidemiološka situacija dozvoli", kazali su iz Ministarstva prosvjete.

Dodaju da će se sve odluke u vezi sa trajanjem školskog časa donositi u saradnji sa Ministarstvom zdravlja.

"Organizacija nastave, odnosno trajanje časova, nažalost, zavisi od epidemije koronavirusa i zdravstvenog stanja nacije. Sve odluke u vezi sa dužinom trajanja časova donosiće se u saradnji sa nadležnim Ministarstvom", kazali su iz Ministarstva prosvjete.

Пратите нас на

Коментари5

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније