Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ I. P. ]

26. 06. 2022. 08:44   >>  10:10

NOVA ŠEMA

I ove sezone "Ljeto uz radio" na RCG-u

Urednica na Radiju Crne Gore Gorica Vukićević govorila je u emisiji Dobro jutro Crna Goro na TVCG o novoj, ljetnjoj šemi tog medija koji, kako je istakla, nikada neće izumrijeti dok god traju vrijednosti. Emisija, kako je kazala, počinje 4. jula i na programu će biti do 28. avgusta.

Kazala je da se u programsku šemu Prvog programa Radija Crne Gore vraća emisija "Ljeto uz radio", navodeći da će imati stacionirani studio u Budvi.

"Vraćamo se na bazen Rondo, kompleks Slovenska plaža i tu će biti suština našeg programa. Sigurna sam da će, kao i ranijih godina, gosti dolaziti ne samo iz Budve, već i sa čitavog primorja", rekla je Vukićević.

"Ljeto uz radio", kako je najavila, biće sa Jutarnjim programom TVCG, što potvrđuje, kako je rekla, sinergiju tri medija Nacionalnog javnog servisa.

Najavila je saradnju sa slušaocima, gledaocima i čitaocima naših medija da se vratimo na, kako je rekla, 48 sati.

"Da riješimo probleme za 48 sati. Da slušaoci jave gdje je deponija, gdje nema vode i mi sve to pokušavamo da riješimo", istakla je urednica emisije.

Kaže da će emisija biti emitovana radnim danima u trajanju od dva sata (od deset do 12h), dok će emisija subotom trajati sat duže.

"Pokušaćemo, nijesmo još to završili, ali moguće da ćemo do kraja ljeta uspostaviti regionalni radio most, što se pokazalo korisnim za države regiona", istakla je Vukićević.

Kazala je da će neke emisije Radija Crne Gore zbog nove šeme biti na ljetnjoj pauzi, dok će emisija "382 na programu biti i tokom jula.

"Emisija 'Link' je još sljedeću sedmicu. To će biti 140 emisija ove sezona. Krenuli smo u projekat ne znajući što nas čeka, ali čini se da smo i taj dio posla dobro odradili", rekla je Vukićević.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније