Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

P.R.

25. 07. 2022. 22:09   >>  22:06

U OKVIRU VOJNIH VJEŽBI

Mornarica Grčke boravi u Baru

Osjećamo se sigurnije kada su u našoj luci NATO saveznici i partneri čime se potvrđuje kvalitet saradnje, poručila je potpredsjednica Opštine Bar Tanja Spičanović.

Kako su naveli, Opština Bar upriličila je prijem za predstavnike Mornarice Grčke koji borave u zvaničnoj posjeti u Baru.

Oni borave u barskom akvatorijumu u okviru vojnih vježbi za kadete ove mornarice članice NATO saveza, a među njima je i nekoliko kadeta crnogorske Vojske.

Spičanović je pozdravila vojnog atašea Grčke zaduženog za Crnu Goru Raditsisa, kao i delegaciju dva ratna broda Mornarice Grčke.

Ona im je predstavila grad Bar, njegov strateški značaj kao i kulturno-istorijsku baštinu i razvojne potencijale grada.

"Osjećamo se sigurnije kada su u našoj luci naši NATO saveznici i partneri čime se potvrđuje kvalitet naše saradnje", istakla je Spičanović.

Iskazana je zahvalnost lokalnim vlastima i drugim organima na gostoprimstvu u Baru i osjećaju sigurnosti koji imaju, ali i zbog prilike da se mladi kadeti upoznaju sa Barom, njegovom kulturom, tradicijom i ljepotama.

Oni su zajednički zaključili da će nastojati da saradnju razvijaju i dalje sa željom da Bar i ubuduće bude dobar domaćin kadetima Mornarice Grčke.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније