Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Gorica Vukićević, Radio CG ]

10. 08. 2022. 16:56 >> 16:53
3

ODBACUJU OPTUŽBE

Pauk u Budvi ne radi selektivno

Parking servis u Budvi, u saradnji sa komunalnom policijom, dnevno registruje do 35 nepravilno parkiranih automobila. Portparolka Verica Kaljević kaže za Radio CG da nije tačno da Pauk služba selektivno odvozi automobile i apeluje da se poštuju pravila. Ističe da se cijene parking usluga godinama nisu mijenjale i preporučuje da gosti koriste turističke propusnice.

Kaljević navodi da su brojni su natpisi i ove sezone da Pauk služba Parking servisa Budva selektivno odvozi automobile i naplaćuje kazne.

"Apsolutno odbacujemo takve tvrdnje. Nije tačno da Pauk služba ne registruje nepravilno parkirana vozila sa crnogorskim tablicama i da odvozi samo automobile sa stranim i posebno tablicama iz Srbije. Nemamo ni jednu pritužbu takve vrste i to su samo dezinformacije. Mi ne radimo selektivno i nikako ni po jednom osnovu ne diskriminišemo vozače, ma odakle da dolaze. Trudimo se da upozorimo i korektno uspostavimo red u dijelu koji se odnosi na parkiranje u gradu. Nedopustivo je da na dnevnom nivou imamo i do 35 takvih prekršaja", kazala je Kaljević za Radio CG.

Parking usluge u Budvi, naplaćuju se po cjenovniku iz 2017. godine.

Na raspolaganju je hiljadu i po parking mjesta, na 11 lokacija. U samom jezgru starog grada je sedam, malo udaljeniji parking prostor je na još četiri lokacije. Od toga zavise i cijene koje su u rasponu od 60 centi do euro i po, dok je noćno parkiranje od 1,20 do 2 eura po započetom satu.

Turističke propusnice su od 8 do 15 eura, zavisi koliko dana gost ostaje na odmoru.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније