Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

M.L.B.

09. 09. 2022. 07:30   >>  07:29 1

MONTEFARM ČEKA UPLATU

Narednih dana apoteke će biti bolje snabdjevene

Kada Montefarmu narednih dana bude uplaćeno sedam miliona eura, apoteke će biti bolje snabdjevene ljekovima, saopšteno je Radiju CG iz te kompanije. Trenutno najviše nedostaju ljekovi za srčane bolesti, dijabetes, te bolesti prostate.

Montefarm zbog problema u finansiranju javnog zdravstva trenutno nije u mogućnosti da obezbijedi dovoljne zalihe ljekova za javne zdravstvene ustanove i apoteke kazala je za Radio CG PR te ustanove Olivera Klikovac.

“U ovom trenutku obezbijeđeni su ljekovi za onkološke pacijenete koji primaju terapiju u KCCG i ulažu se maksimalni napori da sve bolnice imaju dovoljno ljekova i medicinskih sredstava. Što se tiče naših apoteka određene isporuke su bile juče i danas, a biće i unarednim danima”, navela je Klikovac.

Julijana Žugić, Radio CG

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније