Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Б.Ч.Ј. [ Vukoman Kljajević, Radio CG ]

30. 09. 2022. 12:37   >>  12:35

NAKON BARA, KOLAŠINA, PLjEVALjA

Manifestacija "Vojska u vašem gradu" danas u Bijelom Polju

Manifestacija "Vojska u vašem gradu", koju povodom Dana Vojske organizuju Ministarstvo odbrane i Vojska Crne Gore, nakon Bara, Kolašina i Pljevalja danas je održana na gradskom trgu u Bijelom Polju.

Na štandovima, pored naoružanja, vojska je izložila i promotivni materijal, kako bi se zainteresovani građani mogli informisati o mogućnostima da postanu dio Vojske Crne Gore.

Na štandovima se mogao vidjeti dio najsavremenije opreme, a na trgu vozila i naoružanje.

"Cilj manifestacije je druženje sa građanima te njihovo upoznavanje sa aktivnostima, njenim mogućnostima, opremom s kojom raspolaže te mogućnostima koje vojska pruža", kazao je Radiju Crne Gore poručnik Jovica Đuretić.

Manifestacija je bila dobra prilika da se zainteresovana lica informišu o sopstvenom angažmanu u Vosci Crne Gore.

Veliki broj srednjoškolaca se zadržao na informativnom štandu gdje su neki pokazali intersovanje na školovanje nastave u vojnim obrazovnim ustanovama.

Veliko interesovanje privukla je i izložba autora Srđe Martinovića, pod nazivom "Crnogorska vojska kroz vrijeme" na kojoj je bilo izloženo 180 originalnih fotografija.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније