Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

П.Р. [ M.K. ]

02. 11. 2022. 20:52 >> 20:52
20

DEMONSTRANTI SE RAZIŠLI

"Vlast se boji izbora"

Grupa građana, koja se okupila ispred zgrade Skupštine Crne Gore, protestovala je večeras zbog usvajanja izmjena Zakona o predsjedniku. Tvrde da je na sceni ustavni puč. Dio građana pokušao je da sruši zaštitnu ogradu.

Grupa građana se sa Trga nezavisnosti u Podgorici uputila ka zgradi Skupštine Crne Gore.

Oko zgrade Skupštine prisutne su policijske snage. Okupljeni građani skandirali su "izdaja, izdaja". 

Na protestu su, između ostalih, bile prisutne i poslanice Demokratske partije socijalista (DPS) Nela Savković-Vukčević i Socijaldemokratske partije (SDP) Draginja Vuksanović-Stanković. 

"Na sceni je bezakonje, a razlog je strah DF-a, SNP-a, Demokrata, URA-e i drugih od vanrednih parlamentarnih izbora”, kazala je Vuksanović-Stanković.

Podsjetimo, više desetina građana i sinoć je protestovalo ispred zgrade Skupštine, zbog, kako su kazali, ustavnog puča.

Пратите нас на

Коментари20

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније